Facebook Pixel Η συνάντηση του Σισέ με οπαδούς
| 2011-02-20 21:16:00

Η συνάντηση του Σισέ με οπαδούς

Η συνάντηση του Σισέ με οπαδούς

Σύμφωνα με δημοσίευμα, λιγοστοί οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν να συναντηθούν με τον Τζιμπρίλ Σισέ το βράδυ του Σαββάτου. Σε αυτή τη συνάντηση του ζήτησαν να μείνει στην ομάδα και εκείνος τους εκμυστηρεύτηκε πως αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα αποχωρήσει, αφού «δεν τον αφήνουν να κάνει αυτό που μπορεί».  
 

Τρεις, τέσσερις φίλοι των πράσινων οι οποίοι κατάφεραν και «τρύπωσαν» στο ξενοδοχείο, είχαν μια δεκάλεπτη συνομιλία με τον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού.

Μια συνομιλία στην οποία όχι απλά του εξέφρασαν την αγάπη τους αλλά του ζήτησαν να παραμείνει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα ώστε να δώσει τις απαντήσεις του προς όλους.

Χαρακτηριστικά οι πράσινοι οπαδοί είπαν μεταξύ άλλων στον Σισέ «Για εμάς είσαι κάτι παραπάνω από θεός. Είσαι ένας από εμάς και μας αρέσει που είσαι γεννημένος νικητής. Βγάζεις μέσα στο γήπεδο τον τσαμπουκά της θύρας 13 στην κερκίδα και αυτό μας τρελαίνει. Μας έχεις κερδίσει με τη συμπεριφορά σου και οι περισσότεροι από εμάς ήρθαμε εδώ για να σε πείσουμε να μην φύγεις. Μείνει τουλάχιστον μια ακόμη χρονιά μαζί μας ώστε να τα πάρουμε και πάλι όλα».

Η απάντηση του Σισέ ήταν αφοπλιστική αλλά δεν επηρέασε τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Δεν με αφήνουν να κάνω αυτό που μπορώ» είπε ο Γάλλος για να του απαντήσουν οι πράσινοι: «Ξέρουμε ότι είσαι επαγγελματίας και άμα έρθει μια ομάδα και σου κάνει πρόταση μετά τα όσα έχουν γίνει θα θέλεις να φύγεις αλλά να έχεις στο μυαλό σου και εμάς και το δέσιμο που έχεις μαζί μας. Μείνε μαζί μας μια ακόμη χρονιά».

Ο Γάλλος άσος καθόταν στον καναπέ του ξενοδοχείου και με τα μάτια του βουρκωμένα από τα λόγια αγάπης των οπαδών του Παναθηναϊκού είπε προς τους τέσσερις πράσινους οπαδούς που ήταν μέσα στο ξενοδοχείο: «Πώς να μείνω με αυτά που γίνονται». Ο Σισέ όμως άφηνε να εννοηθεί πως αν αλλάξει κάτι μπορεί να το ξανασκεφτεί και να τελικά να μην κάνει πράξη την απόφαση που πήρε εν θερμό μετά τον αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: prasinanea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags