Facebook Pixel Την οδηγούν εκεί, στη Δ' Εθνική...
| 2012-07-15 19:02:00

Την οδηγούν εκεί, στη Δ' Εθνική...

Την οδηγούν εκεί, στη Δ' Εθνική...

Στην πτώχευση και τη Δ' Εθνική οδηγείται η ΑΕΚ, ένα σενάριο για το οποίο οι επιφανείς Ενωσίτες δεν τους καίγεται καρφί αν θα συμβεί. Εδώ, ούτε διαρκείας για την επόμενη σεζόν έχουν προμηθευτεί...

Η ΑΕΚ περνάει δραματικές ώρες! Η προσπάθεια του Θωμά Μαύρου από μόνη της δεν φτάνει για να σώσει την ομάδα από την χρεωκοπία, αφού δεν υπάρχουν επαρκείς οικονομικοί πόροι που θα αποτρέψουν το σενάριο της καταστροφής της ΑΕΚ. Ο κόσμος δεν συσπειρώθηκε για να προμηθευτεί διαρκείας, τα οποία με το ζόρι ξεπερνούν τις 7000 κάρτες, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής κυμαίνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Την ίδια ώρα ούτε τα έσοδα από τις πωλήσεις πρωτοκλασσάτων παικτών (Κλωναρίδης, Μάκος) δείχνουν να λύνουν τα προβλήματα που έχει η ομάδα.

Τα βάζουν κάτω οι άνθρωποι της ΑΕΚ και βλέπουν πως δεν τους βγαίνουν τα κουκιά.

Μόνο μέσω στήριξης από τους επιφανείς Ενωσίτες μπορεί να βγει η ομάδα προσωρινά από τις δυσκολίες κάτι που προσπαθεί ο Μαύρος τις τελευταίες ημέρες, στέλνοντας επιστολές σε 60 εύπορους οπαδούς που έχουν διαρκείας στα VIPs. Δεν τους ζήτησε υπερβολικά ποσά. Από 10.000 μέχρι 20.000 ευρώ ο καθένας να βάλει, μπορεί να σωθεί οριακά η παρτίδα. Δεν θα ζημιωθεί τρομερά η οικονομική τους επιφάνεια για τα ποσά που τους έχουν ζητηθεί.

Και πάλι όμως, οι επιφανείς Ενωσίτες που έχουν εμπλακεί με την ΑΕΚ, δείχνουν με τον τρόπο τους ότι έχουν γυρισμένη την πλάτη στα προβλήματα της ομάδας. Εδώ ήδη μερικοί εξ αυτών δεν έχουν προμηθευτεί καν διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Έστω για τα μάτια του κόσμου να δείξουν πως ενδιαφέρονται.

Μάλιστα σύμφωνα με φήμες, που έπιασαν τα αυτιά του σκύλου, ο Μαύρος σε συνάντηση που είχε πριν από 7 μέρες με πρώην μέτοχο και από τους ανθρώπους που έχουν “σκάσει” λεφτά στην ομάδα, άκουσε να του λέει πως μόνη λύση είναι ο υποβιβασμός στο Περιφερειακό.

Είναι φως φανάρι, πως δεν τους καίγεται καρφί αν η ΑΕΚ πτωχεύσει και υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική. Εδώ το προτείνουν ως λύση και την οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags