Facebook Pixel Θα τα… ξεκαθαρίσουν στη Μαδρίτη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-23 00:47:00

Θα τα… ξεκαθαρίσουν στη Μαδρίτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τα… ξεκαθαρίσουν στη Μαδρίτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πολύ ωραίο παιχνίδι, Λυών και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και άφησαν ανοιχτούν λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη ν Ισπανία. Μικρό προβάδισμα για τους «Μερένχες» για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το πρώτο μισάωρο παρά την ταχύτητα και τον καλό ρυθμό που είχε το ματς, απουσίαζαν οι καλές φάσεις. Η Λυών έδειχνε να πατάει καλύτερα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στις επίθεσης. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη φάση σημειώθηκε στο 34’, όταν από σέντρα του Μπάστος ο Κασίγιας δεν έδιωξε σωστά τη μπάλα, αυτή πήγε στον Γκομίς, όμως ο άσος των γηπεδούχων από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε πολύ καλύτερα και μέχρι το 80’ περίπου είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 49’ και στο 50’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στην πρώτη φάση από εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο και στην δεύτερη από κεφαλιά του Ράμος. Στα επόμενε λεπτά η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και τελικά στο 65’ έφτασε στο γκολ. Ο Μπενζεμά, ο οποίος μόλις είχε μπει στο γήπεδο, πλήγωσε την πρώην ομάδα του, όταν μετά από ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή, έκανε και το ιδανικό πλασάρισμα. Το γκολ αυτό όμως δεν έφτασε στους Μαδριλένους, αφού η Λυών μετά το τέρμα του Μπενζεμά βγήκε στην επίθεση, στο 83’ σκόραρε με τον Γκομίς και διατήρησε τις ελπίδες της ζωντανές.

Λιόν (Κλοντ Πιέλ): Γιορίς, Κρις, Λοβρέν, Κάλστρομ (77' Πιάνιτς), Μπάστος (69' Πιέ), Ρεβεγιέρ, Γκομίς, Ντελγκάδο (69' Μπριάντ), Σισοκό, Τουλαλάν, Γκουρκίφ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Αλόνσο, Αρμπελόα, Ντι Μαρία, Εζίλ (75' Μαρσέλο), Κεντίρα (68' Ντιαρά), Αντεμπαγιόρ (65' Μπενζεμά)




Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags