Facebook Pixel Σε αναμονή για το γήπεδο...
| 2012-09-06 20:03:00

Σε αναμονή για το γήπεδο...

Σε αναμονή για το γήπεδο...

Την κατάθεση του προεδρικού διατάγματος στο ΣτΕ περιμένουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενό του.

Μπορεί τα όσα έχουν διαρρεύσει οτι προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα που υπογράφηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να μην αρέσουν και τόσο στην οικογένεια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να τηρήσουν στάση αναμονής. Και αυτό γιατί πρέπει να περιμένουν την κατάθεσή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς μόνο έτσι μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους και να ενημερωθούν για το περιεχόμενό του.

Αφού λοιπόν το μελετήσουν και διαβάσουν όσα προβλέπονται σε αυτό, θα καταθέσουν τις παρατηρήσεις που θα έχουν. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, για στοιχεία που αποδεικνύουν μη τήρηση των συμφωνηθέντων τότε θα καταθέσουν ένσταση, χαρακτηρίζοντάς το αντισυνταγματικό.

Μέχρι τότε όμως είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν... Άλλωστε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, μέσα στο επόμενο 15ήμερο (ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα), το Προεδρικό Διάταγμα να κατατεθεί προς έγκριση στο ΣτΕ.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags