Facebook Pixel Καλύτεροι ως αλλαγές!
| 2012-11-03 19:15:00

Καλύτεροι ως αλλαγές!

Καλύτεροι ως αλλαγές!

Διαβάζουμε ότι ο Γκερέιρο μπορεί να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σκεφτήκαμε ότι μερικοί παίκτες είναι καλύτεροι όταν μπαίνουν αλλαγή, παρά όταν ξεκινάνε βασικοί.

Ο Γκερέιρο είναι ένας απ' αυτούς. Το απέδειξε και κόντρα στον Πλατανιά όταν μπήκε στο β' μέρος κι έκανε τη διαφορά. Άλλες φορές, όμως, όταν ξεκινάει βασικός κινείται στη μετριότητα. Και γίνεται αλλαγή. Δεν μιλάμε μόνο για φέτος, αλλά γενικά όσο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις παικτών που αποδίδουν καλύτερα όταν μπαίνουν από τον πάγκο και σε άλλες ομάδες.

Για παράδειγμα, ο Μήτρογλου. Τον βάζει αλλαγή ο Ζαρντίμ; Πετάει ο Μήτρογλου. Βάζει γκολ, έχει δοκάρια, κάνει ευκαιρίες, αλλάζει το ματς. Κάτι που έχει κάνει και με την Εθνική.

Ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Άρη; Έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και δεν μπορούσε να βρει δίχτυα με τίποτα.

Στον Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να πούμε κάτι αντίστοιχο με τον Κουϊνσι. Όταν μπαίνει αλλαγή ανεβάζει την ομάδα. Είναι εκρηκτικός, ανακατεύει το ματς και γίνεται απειλητικός. Όταν αρχίζει στην ενδεκάδα, πολλές φορές κινείται στη μετριότητα.

Μπορεί για κάποιους από τους παίκτες που αναφέραμε να είναι τυχαίο, όμως παρατηρείται συχνά και στο διεθνές ποδόσφαιρο κάποιοι ποδοσφαιριστές να αποδίδουν καλύτερα όταν δεν ξεκινάνε βασικοί. Και να είναι οι παίκτες που λύνουν τα χέρια του προπονητή. Ο άσος στο μανίκι, που λέμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags