Facebook Pixel Ο Κούπερ φταίει για τον Μιχαλήτσο!
| 2011-03-05 23:43:00

Ο Κούπερ φταίει για τον Μιχαλήτσο!

Ο Κούπερ φταίει για τον Μιχαλήτσο!

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Άρη μετά την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή και απέδωσε τις ευθύνες σε Κούπερ για την κατάσταση της ομάδας και Κόντη για τις πολλές μεταγραφές.

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο σημερινό ματς και δεν αξίζαμε την ήττα. Ρισκάραμε στο τελευταίο 15λεπτο και το πληρώσαμε. Πριν από το γκολ μόνο εμείς είχαμε τελικές προσπάθειες»,ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα όταν εγώ ανέλαβα μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση. Και ο προηγούμενος προπονητής ήξερε ότι δεν μπορεί να πάει για πλέι- οφ».

Ο Μιχαλήτσος πάντως δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του: «Οι παίκτες έχουν κάνει πολλά πράγματα, που δεν τα ξέρει κανείς από την αρχή της σεζόν. Εγώ δεν πρόκειται να πω τίποτα εναντίον τους. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη και σταθήκαμε τρομερά άτυχοι σε αρκετά ματς. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες τον Ιανουάριο. Είναι δύσκολο να ενσωματώσεις άμεσα 6 καινούργιους παίκτες».

Όσον αφορά τη δική του ευθηνή, τόνισε: «Αν νομίζετε ότι η ευθύνη είναι δική μου, την αναλαμβάνω. Εγώ είμαι στον Αρη 45 χρονια. Αναλάμβανα σε καταστάσεις που ήταν πάντα κακές. Στόχος από εδώ και πέρα έιναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags