Facebook Pixel Τον Άη Βασίλη περιμένει;
| 2012-12-29 18:41:00

Τον Άη Βασίλη περιμένει;

Τον Άη Βασίλη περιμένει;

Μπορεί οι ΑΕΚτζήδες να περιμένουν τον Βιντιάδη σαν τον Άη Βασίλη, απ' ότι φαίνεται όμως ο υποψήφιος επενδυτής δεν έχει τα... δώρα που απαιτούνται για να μπει στην Ένωση.

Αναποφάσιστος παρουσιάζεται ο Δημήτρης Βιντιάδης σχετικά με την είσοδό του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Η υπόθεση του υποψήφιου επενδυτή έχει κολλήσει τραγικά, από τον Αύγουστο δεν υπάρχει τίποτα νεώτερο και ενώ το ταξίδι από την Κίνα έφερε αισιόδοξα μηνύματα, το τέλος του 2012 δεν πρόκειται να βρει τους ΑΕΚτζήδες ευτυχισμένους, ακούγοντας από τον ίδιο ότι είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα στα χέρια του.

Αυτό ήταν το ρεζουμέ της συνάντησης του Βιντιάδη με αντιπροσωπεία της Original 21 το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Έλληνας εφοπλιστής παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από τους οργανωμένους να ξεκαθαρίσει τη θέση του δεν θέλησε να δεσμευτεί για την είσοδό του. Ίσα-ίσα υποστήριξε ότι προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την είσοδό του στην ΑΕΚ! Τόνισε δε, ότι από το νέο έτος θα εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία θα εξηγεί τα πάντα. Όπως πληροφορήθηκε ο σκύλος, η ανακοίνωση θα βγει στις 5 Ιανουαρίου.

Φαίνεται πως ο Βιντιάδης περιμένει τον Άη Βασίλη να του φέρει τα δώρα (χορηγίες), γι' αυτό και αργεί τόσο πολύ. Το θέμα είναι ότι οι ΑΕΚτζήδες βλέπουν τον υποψήφιο επενδυτή σαν τον Άη Βασίλη τους, ο οποίος θα φέρει το ύψιστο δώρα, κάνοντας ξανά την Ένωση μεγάλη.| Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο Άγιος δεν θα έρθει φέτος ούτε για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags