Facebook Pixel «Καλή προοπτική για τον Οτσόα ο Ολυμπιακός»
| 2011-03-10 00:08:00

«Καλή προοπτική για τον Οτσόα ο Ολυμπιακός»

«Καλή προοπτική για τον Οτσόα ο Ολυμπιακός»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, ο οποίος τόνισε πως θα ήταν μία πολύ καλή η προοπτική για τον πελάτη του αυτή η μεταγραφή.

Ο Χόρχε Μπερλάνγκα, μάνατζερ του 26χρονου πορτιέρο, δήλωσε στο «katimagiko.gr»:

«Ο Οτσόα είναι ένας σπουδαίος παίκτης και στο Μεξικό όλοι ασχολούνται μαζί του. Συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης γράφουν για εκείνον, ενώ τα σενάρια για πιθανές μεταγραφές του είναι πάντα πολλά. Όμως, επειδή γνωρίζω προσωπικά τον παίκτη μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως πλέον θέλει πολύ να αγωνιστεί στην Ευρώπη κι έτσι για αυτόν η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα ήταν μια πολύ καλή προοπτική. Πρέπει όμως να σεβαστούμε το γεγονός πως το πρωτάθλημα στο Μεξικό είναι σε εξέλιξη και ο παίκτης αυτή την ώρα είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του, αλλά και σε εκείνες της Εθνικής ομάδας.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα λήγει τον προσεχή Ιούλιο, αλλά πρέπει να περιμένουμε μια και έχουν τον πρώτο λόγο για μια πιθανή ανανέωση της συνεργασίας. Δεν έχει νόημα λοιπόν να γίνουν από τώρα επαφές μια και όπως σας είπα ο παίκτης θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι αγώνες της ομάδας του. Φυσικά, σας ξαναλέω πως η Ευρώπη αποτελεί τον διακαή του πόθο και δεν κλείνουμε καμία πόρτα με αυτή την προοπτική. Αλλά ας κάνουμε όλοι λίγο υπομονή. Το Μάιο σίγουρα θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags