Facebook Pixel Τον συνέλαβαν για μια… φωτοβολίδα
| 2011-03-12 23:27:00

Τον συνέλαβαν για μια… φωτοβολίδα

Τον συνέλαβαν για μια… φωτοβολίδα

Τόσα και τόσα γίνονται στα ελληνικά γήπεδα σε κάθε αγωνιστική, η ΕΛ.ΑΣ το έκανε το θαύμα της στην Τρίπολη!

Στο πρόσωπο ενός νεαρού φιλάθλου του Αστέρα Τρίπολης που πανηγύρισε την νίκη της ομάδας του ανάβοντας μια φωτοβολίδα, εξάντλησαν οι αστυνομικές δυνάμεις την αυστηρότητά τους...

Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο νεαρός άναψε μια φωτοβολίδα –δεν ήταν η μόνη- για να πανηγυρίσει το 2-1 στο 89'!

Μετά τη λήξη, όμως, τον περίμενε μια... δυσάρεστη έκπληξη καθώς αστυνομικοί προφανώς τον είχαν... σταμπάρει και τον συνέλαβαν, οδηγώντας τον στο αστυνομικό τμήμα.

Αμεση ήταν η αντίδραση των φιλάθλων του Αστέρα που... συνόδευσαν τον νεαρό μέχρι το αστυνομικό τμήμα αλλά και της διοίκησης της ομάδας. Οταν ο Δημήτρης Μπάκος πληροφορήθηκε το γεγονός, έσπευσε άμεσα στο τμήμα μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο λέγοντας μάλιστα «δεν είναι δυνατόν για μια φωτοβολίδα να τον συλλαμβάνουν και να τον πηγαίνουν στο τμήμα».

Ζήτησε, μάλιστα, να δει τον διοικητή στον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Συλλάβετε εμένα και αφήστε τον μικρό», ενώ μερίδα οπαδών αποθέωνε τον πρόεδρο σε όλη τη διαδρομή από το γήπεδο μέχρι το τμήμα.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags