15/03/11 - 00:18

«Στην Ευρώπη πήραμε και κανένα πέναλτι»

Ο αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για τη νίκη των «κιτρίνων» κόντρα στην Κέρκυρα, για την έλευση του Σάκη Τσιώλη στην ομάδα, αλλά και για τις διαιτησίες που είχαν φέτος οι Θεσσαλονικείς.  

«Στην Ευρώπη πήραμε και κανένα πέναλτι»
20.088views 0shares

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξής του στη Nova:
 
Για την αλλαγή προπονητή: «Υπήρχε μια δύσκολη κατάσταση για εμάς για αρκετό καιρό. Όταν κάτι δεν πάει καλά πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Με τον κ. Μιχαλήτσιο κάναμε κάποια καλά παιχνίδια, κάποια άλλα όχι. Τώρα ήρθε ο κ. Τσιώλης και σε μια ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο η αλλαγή της ψυχολογίας».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε και τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να μπορέσουμε να πλασαριστούμε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Αρχικά κοιτάμε το ματς που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εμείς το πιστεύουμε και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει κερδίσει φέτος πέναλτι στο πρωτάθλημα: «Όλα παίζουν ρόλο σε ένα παιχνίδι. Ίσως να παίζει ρόλο και η διαιτησία. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποιο πέναλτι. Άλλωστε στην Ευρώπη κερδίσαμε δύο και είδαμε μια πολύ διαφορετική διαιτησία, πολύ πιο αξιόπιστη. Χρειάζεται προσπάθεια και στη δική μας διαιτησία για να βελτιώσει τα πράγματα στο χώρο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ