Facebook Pixel "Εξαρτάται ποια εφημερίδα διαβάζεις!"
| 2011-03-16 17:41:00

"Εξαρτάται ποια εφημερίδα διαβάζεις!"

"Εξαρτάται ποια εφημερίδα διαβάζεις!"

Κόντρα μεταξύ του αθλητικού δικαστή και του νομικού εκπροσώπου του Ολυμπιακού στη σημερινή εκδίκαση της έφεσης του εισαγγελέα Αντωνακάκη για την ποινή της μίας αγωνιστικής στους Πειραιώτες από το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Εφέσεων, Νίκος Λεοντής, υποστήριξε ότι τα βίντεο που έχει προσκομίσει ο Ολυμπιακός δεν αποδεικνύουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ «δεν χτυπήθηκε» και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου των «ερυθρολεύκων», Θεόδωρου Γιαννίκου (φωτό).

Ο αθλητικός δικαστής απάντησε, μάλιστα, «εξαρτάται ποια εφημερίδα διαβάζεις» αναφερόμενος στα επεισόδια του Φαλήρου και κατονόμασε δύο γνωστές οπαδικές εφημερίδες διαφορετικής απόχρωσης.

Θυμίζουμε ότι η έφεση του κ. Αντωνακάκη έχει σκοπό την αύξηση της ποινής της μίας αγωνιστικής σε δύο (δεν θα ισχύσει με ΑΕΚ αν κι εφόσον).

Παράλληλα, σήμερα εκδικάστηκε και υπόθεση της αντέφεσης του Ολυμπιακού, ο οποίος ζητούσε όχι προφανώς μείωση της ποινής (γιατί την έχει εκτίσει ήδη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη) αλλά μείωση του προστίμου κι αλλαγή του χαρακτηρισμού των επεισοδίων από «εκτεταμένα» σε «μεμονωμένα».

Το απόγευμα αναμένεται η απόφαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags