Facebook Pixel "Προσβλητικό να συζητώ εγώ με τον κ. Μπέο"
| 2011-03-22 12:50:00

"Προσβλητικό να συζητώ εγώ με τον κ. Μπέο"

"Προσβλητικό να συζητώ εγώ με τον κ. Μπέο"

Κατέθεσε για περίπου μία ώρα στον εισαγγελέα για τις κασέτες ο Νικόλας Πατέρας. Αρνήθηκε -ξανά- ότι είναι ο συνομιλητής του Μπέου. "Λέει αλήθεια ο Κούγιας, ακούσαμε δύο κασέτες".

Προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας χαρακτήρισε ο Νικόλας Πατέρας τις κατηγορίες του Αχιλλέα Μπέου ότι μιλούσε μαζί του στις κασέτες για θέματα σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» μετά την κατάθεσή του -για περίπου μία ώρα- στον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Με κάλεσε ο κύριος εισαγγελέας για να με ρωτήσει αν γνωρίζω κάτι σχετικά με τις καταγγελίες. Αυτό που μπορώ να επαναλάβω είναι αυτό που έχω πει με τα δελτία Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, πως ουδεμία σχέση έχω με τις κασέτες και για τις υποκλοπές που με κατηγορεί ο κύριος Μπέος.

Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας να συζητώ με τον κύριο Μπέο για πράγματα που είναι κατά της ομάδας μου και να τα έχω δεχτεί. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα λύσει αυτό το θέμα και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις. Αυτή η υπόθεση δεν βοηθά το προϊόν του ποδοσφαίρου», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως άκουσε το περιεχόμενο δύο κασετών με τον Αλέξη Κούγια. «Ο κ. Κούγιας λέει αλήθεια. Έφερε στο γραφείο μου τις κασέτες και του είπα ότι επειδή εγώ δεν είμαι νομικός ή εισαγγελέας, θα πρέπει να ενεργήσει ο ίδιος. Μου έφερε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που βγήκαν και στη δημοσιότητα», τόνισε.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας, ωστόσο αποχωρώντας δεν έκανε δηλώσεις και αρκέστηκε να πει μόνο ότι «η κατάθεση είναι μυστική».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags