23/03/11 - 11:11

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για λαμόγια!»

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Γιάννη Κομπότη για την υπόθεση δωροδοκίας δεν έχει τελειώσει, καθώς αναμένεται και συνέχεια. Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων έκανε λόγο για «στημένη αθώωση», ενώ τόνισε πως «δεν πουλάω την ομάδα, την χαρίζω…».

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για λαμόγια!»
22.568views 0shares

«Η υπόθεση θα φτάσει στο απροχώρητο. Δεν θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει. Η αθώωσή του ήταν στημένη, όπως και το χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό) παιχνίδι. Έτσι πως πάει, στο τέλος θα πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αρμόζει μόνο σε λαμόγια και γι' αυτό αποχωρώ» ήταν τα λόγια του Πλεξίδα στην «Sportday» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω λεφτά. Όσα έχασα, έχασα. Δεν πουλάω την ομάδα, τη χαρίζω».

Ερωτηθείς για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, υπογράμμισε: «Είναι μια απόφαση που δεν μπορώ να κατανοήσω από μια πειθαρχική επιτροπή η οποία δεν κάλεσε καν την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής δεν τιμά την αλήθεια. Ας έβγαινε πρώτα η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου και μετά ας προχωρούσε η ΕΠΑΕ. Εμείς ως Α.Ο. Τρίκαλα θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενεργεία που προβλέπεται για να αποκατασταθεί το ζήτημα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ