Facebook Pixel Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά;
| 2011-03-28 17:40:00

Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά;

Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά;

Ο ΠΑΟΚ φωνάζει για την εκδίκαση των επεισοδίων στο ματς με την ΑΕΚ και δικαίως το κάνει, καθώς η ΕΠΟ έχει δώσει-και φέτος- δικαιώματα.

Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Ομοσπονδία φέτος έχει δώσει… ρεσιτάλ όσον αφορά στην εκδίκαση των πειθαρχικών υποθέσεων, είτε σε πρώτο βαθμό είτε δευτεροβάθμια, όταν πρόκειται για εφέσεις.

Ας πιάσουμε όμως το θέμα από την αρχή…

Στο ματς Κυπέλλου Τρίκαλα-Άρης στις 27/10 (συγκρατείστε την ημερομηνία…) οι «κίτρινοι» κλήθηκαν σε απολογία και τιμωρήθηκαν στις… 14 Ιανουαρίου! Μετά από 2,5 μήνες!

Όσον αφορά στην υπόθεση Μιραλάς, τα πράγματα είναι γνωστά. Το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο οποίο αποβλήθηκε ο Βέλγος φορ, έγινε στις 2 Φεβρουαρίου.

Πρωτοβάθμια, ο παίκτης τιμωρήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου, η ποινή ανακοινώθηκε με μια μέρα καθυστέρηση (Πέμπτη 11/2) και η έφεσή την επομένη (12/2), ημέρα Σάββατο, ίσα ίσα για να αθωωθεί και να παίξει την ίδια μέρα στον αγώνα με τον Άρη…

Στις 2 Φεβρουαρίου (κάτι έχει με την ημέρα φαίνεται η ΕΠΟ…) είχε γίνει και το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με το γνωστό «ντου» των οπαδών της Ένωσης.

Έτσι όπως τα έχουν κάνει λοιπόν στην ΕΠΟ, άδικο έχει ο ΠΑΟΚ να φωνάζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σούπερ Λίγκα υπέρ ΠΑΟΚ

Πλέον μας έχετε απέναντι σας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags