Facebook Pixel Πολύ μπλα μπλα…
| 2011-03-29 20:55:00

Πολύ μπλα μπλα…

Πολύ μπλα μπλα…

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε σε «εξαιρετικό κλίμα», αλλά οι μέτοχοι δεν συμφώνησαν σε τίποτα και κυρίως στα λεφτά. Μίλαγαν τρεις ώρες, μίλησαν μετά και θα τα ξαναπούν σε 15 μέρες.
 

Όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο μπορεί να διήρκησε τρεις ώρες, αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Αυτό δήλωσαν άλλωστε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του τόσο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος όσο και ο Αδαμάντιος Πολέμης, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας μας ενημέρωσε πως θα γίνει νέο ΔΣ σε 15 ημέρες, όπου και θα αποφασισθεί η αύξηση των 10 ή 15 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Θανάσης εμφανίστηκε… φορτωμένος και τόνισε μεταξύ άλλων κατά την αποχώρησή του: «Πρέπει να βάλουν όλοι τον Παναθηναϊκό πάνω από τα συμφέροντά τους. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος.Τρεις ώρες ήμασταν εδώ και 2.5 ώρες μιλάγαμε για το παρελθόν.Ελπίζω θα βρεθεί λύση. Αλλά παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε πολλοί παράγοντες και ο καθένας σκέφτεται το μακρύ και το κοντό του. Έκαναμία πρόταση. Να γίνει αύξηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο Παναθηναίκός να γίνει Παναθηναϊκάκι».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Πολέμη, ο οποίος ήταν πάντως ο πιο… γενναιόδωρος από τους μετόχους, καθώς μέσα στο ΔΣ πρότεινε να γίνει αύξηση 25 εκατ., η οποία όμως και απορρίφθηκε: ««Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ήθελα πολύ νωρίτερα, αλλά τελικώς έγινε τέλη Μαρτίου, να γίνει αυτό το συμβούλιο. Ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχουμε. Εγώ ήθελα να το έχουμε εδώ και 15 μέρες. Η πρότασή μου είναι  να γίνει αύξηση μίνιμιμουμ 15 εκατ. Ο καθένας να βάλει το ποσοστό του και μετά η διοικούσα επιτροπή να κάνει τον προγραμματισμό. Ήδη είναι αργά», ανέφερε ο Πολέμης, ο οποίος ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως… άφραγκος πρόεδρος δεν πρόκειται να γίνει.

Βέβαια, ο Νικόλας Πατέρας είδε κάπως πιο… αισιόδοξα τα πράγματα, καθώς κατά την έξοδό του μίλησε για ωραίο κλίμα χωρίς διαφωνίες και ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει τις μετοχές του, ενώ σιωπηλός αποχώρησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Μεγάλoς απών ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Όσον αφορά το ΔΣ που θα γίνει σε 15 μέρες, ο Γόντικας ανέφερε πως: «Θα πάμε σε νέο Δ.Σ, όπου θα συζητηθεί η διενέργεια της αύξησης (σ.σ. 15-10 εκατ.) που θα βασίζεται σε ένα επίπεδο. Θα πρέπει να υπάρξει ένας εξορθολογισμός των δαπανών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags