Facebook Pixel ΚΑΖΑΜΙΑΣ
| 2011-01-01 18:48:00

ΚΑΖΑΜΙΑΣ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ

Καλή χρονιά είπαμε, όμως αφήστε μας να σας γράψουμε και τι θα γίνει μέσα στο 2011. Καζαμία τον λένε; Κάσα-μια από το θάψιμο που θα ρίξουμε; Όπως θέλετε τον αναφέρετε, δεν θα σας παρεξηγήσουμε. Ξεκινάμε, λοιπόν, και μην ανησυχείτε. Δεν θα σας κουράσουμε. Θα σας πούμε ορθά, κοφτά και λιτά τα πάντα επικεντρώνοντας στα σημαντικότερα γεγονότα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της χρονιάς όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι συνεχίζουν τις κακές τους εμφανίσεις, μέχρι που έρχεται το σημαδιακό παιχνίδι με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιανουαρίου. Ο Παναθηναϊκός εντυπωσιάζει και κερδίζει με 6-0. Μερίδα οπαδών (της Καβάλας) φωνάζει το ιστορικό σύνθημα: «Φέρτε πίσω τον Πατέρα».

Ο Ολυμπιακός αλλάζει γνώμη κι αγοράζει τον Μανιάτη. Ο Τοροσίδης μένει κι αυτός αφού η Μάντσεστερ δεν παίρνει παίκτες με πρόβλημα τενοντίτιδας. Ετσι μαζί με τον Γκαλίτσιο υπάρχουν τρία δεξιά μπακ! Γίνεται νέα σύσκεψη κορυφής με τον Βαλβέρδε κι αποφασίζεται να ζητηθεί (καλού – κακού) και η επιστροφή του Πάντου. Ο Βάσκος δηλώνει: «Ευτυχώς που μπορεί να παίξει και ο Μοντέστο δεξιά, αν χρειαστεί».

Στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ κάνει διευκρινιστική δήλωση για να μην γίνονται συνειρμοί με την Σπάρτη: «Στην Ελλάδα με φωνάζουν Leonidas επειδή είμαι γλυκός σαν σοκολατάκι».

Στις 30 Ιανουαρίου στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός, ο Αχιλλέας Μπέος προλαμβάνει καταστάσεις πριν την έναρξη του αγώνα: «Αυτό είναι ματς πρωταθλήματος, δεν είναι ο τελικός κυπέλλου των Ολυμπιακών».

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός προσθέτει στο ρόστερ του τον Γκερέιρο από την ΑΕΚ για να προσθέσει ταχύτητα στα χαφ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Αράβων καταλήγει σε γάμο. Το νέο αφεντικό από το Κατάρ ανακοινώνει τις προθέσεις του: «Εμείς στα μέρη μας φτιάχνουμε τεχνητά νησιά μέσα στην θάλασσα, έτσι θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ. Η νέα Τούμπα θα κατασκευαστεί στον Θερμαϊκό, 200 μέτρα από την ακτή». Αντιδρά ο Στέλιος Παπαθεμελής: «Είναι ανεπίτρεπτο, την θάλασσα την έχω καπαρώσει πρώτος εγώ με την πρότασή μου για υποθαλάσσιο πάρκινγκ». Παρεμβαίνει το ΣτΕ και οι επενδυτές από το Κατάρ, που βιάζονται για την κατασκευή, επιλέγουν την… Κατάρα, ως τοπωνύμιο που θα βοηθήσει και την προώθηση του μουντιάλ 2022.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κλέβει την παράσταση. Οι ερυθρόλευκοι παρατάσσονται με τέσσερα δεξιά μπακ, όμως ο Λέτο είναι τραυματίας και ο Παναθηναϊκός δεν έχει αριστερό εξτρέμ. Παίζει αναγκαστικά ο Γκοβού, που μετά το τέλος του αγώνα δηλώνει: «Δεν ήμουν μεθυσμένος, αλλά σας ορκίζομαι ότι τους έβλεπα τετραπλούς». Το σκορ σάς το κρατάμε μυστικό, αλλά σας αποκαλύπτουμε ότι η διαιτησία δεν έκανε κανένα λάθος.

Η ελληνική οικονομία καταρρέει. Ένα φως ελπίδας έρχεται από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν η Μέρκελ τείνει για πρώτη φορά χείρα βοηθείας: «Αν όλοι οι Έλληνες ήταν τόσο ομορφόπαιδα όσο ο Παπανδρέου και ο Γερουλάνος, τότε θα σας χαρίζαμε τα δανεικά και θα σας δίναμε ακόμα και τις πολεμικές αποζημιώσεις».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags