21/12/13 - 00:27

Ο Άρης χάνει χρόνο

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το μαρτύριο των οπαδών του Αρη, την ζωή χωρίς νόημα και προοπτική που κάνει ο καταχρεωμένος και αβοήθητος Αρης στην Superleague.

Ο Άρης χάνει χρόνο
53.850views 0shares

Κυκλοφορείς για ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, πιάνεις κουβέντα στα ταξί, στο γήπεδο, στις καφετέριες, τα μπαρ, τα περίπτερα, τα εστιατόρια, τα πεζοδρόμια και τα ξενοδοχεία και φεύγεις με την εντύπωση ότι έχεις επισκεφθεί μια άλλη πόλη συγκριτικά με αυτήν που συναντούσες ένα – δυο χρόνια πίσω, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη. Είναι σαν να έχει αλλάξει ξαφνικά θεαματικά η ανθρωπογεωγραφία της πόλης, σαν να εξαφανίστηκαν οι οπαδοί του Αρη και να έχουν καταλάβει την πόλη μόνο αυτοί του ΠΑΟΚ.

Κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ψυχολογία των ΠΑΟΚτσήδων, που είναι στα “επάνω” τους χάρη στη ζωή που έχει δώσει στον σύλλογο η χρηματοδότηση από τον Ιβάν Σαββίδη. Οφείλεται πολύ στην ψυχολογία των οπαδών του Αρη, η οποία τούτη την εποχή αγγίζει ή/και σκάβει κάτω από το ναδίρ. Δεν λιγόστεψαν ξαφνικά οι Αρειανοί. Εχουν όμως βυθιστεί στη σιωπή, ζουν τη βουβαμάρα που τους προκαλούν τα όσα ζουν αυτή την εποχή με την αγαπημένη τους ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ