Facebook Pixel "Τρένο" η ΑΕΛ!
| 2013-12-22 19:01:00

"Τρένο" η ΑΕΛ!

"Τρένο" η ΑΕΛ!

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχτηκε η ΑΕΛ που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Καστοριάς της οποίας και επικράτησε με 2-0.

Σ΄ένα πρώτο μέρος το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη και χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη ήταν αυτή που στο 9΄ άνοιξε το σκορ.

Ο Στεφανίδης με διπλή προσπάθεια σούταρε και νίκησε τον τερματοφύλακα των «γουναράδων» βάζοντας τους «βυσσινί» μπροστά στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ από το σημείο εκείνο και μετά είχε τον έλεγχο του αγώνα δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τα τερματά της κάτι που θα μπρούσε να είχε κάνει στο 13΄ με το σουτ του Νεμπεγλέρα μέσα από την περιοχή να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία των Μακεδόνων.

Όλα αυτά μέχρι το 34΄ όταν ο Αραμπατζής με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στα θετικά η πολύ καλή παρουσία των Ρούσση και Σιάκκα στην άμυνα οι οποίοι αναχαίτισαν όλες τις μπαλιές προς την εστία των Θεσσαλών.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 59΄ ο Σικαλιάς κατάφερε να αποσοβήσει από σίγουρη παραβιάση την εστία του όταν σε τετ α τετ με αντίπαλο, πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση διατηρώντας το 0-2. Από την πλευρά της η ομάδα της Λάρισας κατέβασε ταχύτητα και κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υπέρ της αποτέλεσμα.

Η «Βασίλισσα του κάμπου» εκτός από την φάση στο 59΄, απειλήθηκε σε ακόμα μια φάση στο 85΄. Ο Γεωργιάδης σέντραρε από τα δεξιά ο Σιάκκας παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε εξ επαφής στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags