Facebook Pixel Η απίστευτη ρήτρα Αυλωνίτη – ΑΕΚ!
| 2014-01-03 19:01:00

Η απίστευτη ρήτρα Αυλωνίτη – ΑΕΚ!

Η απίστευτη ρήτρα Αυλωνίτη – ΑΕΚ!

Ο παίκτης του Πανιωνίου όχι μόνο είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με την Ένωση, αλλά είχε και δεχθεί να μπει και μία... απίστευτα ρήτρα!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται... το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΕΚ για τον Τάσο Αυλωνίτη, στο οποίο από χθες εμπλέκεται και ο Αχαρναϊκός!

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για την ανακοίνωση της ομάδας του Μενιδίου σχετικά με το συμβόλαιο που επέστρεψαν στην Football League και την υποσημείωση πως θα ψάξουν το θέμα δικαστικά, ενώ τελευταίες πληροροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης του Πανιωνίου όχι μόνο είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση, αλλά είχε δεχθεί να μπει και μία υψηλότατη ρήτρα!

Όπως αναφέρει η στήλη «sportdog penalty», από την ΑΕΚ διαρρέεται πως έχουν βάλει ρήτρα 4 εκ.€ σε ιδιωτικό συμφωνητικό, σε περίπτωση που χάλαγε η συμφωνία με υπαιτιότητα του Αυλωνίτη, όπως δηλαδή και έγινε! Αν όντως έχει δέσει έτσι η ΑΕΚ τον στόπερ του Πανιωνιου, σημαίνει πως μπορεί να τον...κυνηγήσει στα πολιτικά δικαστήρια!

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να ξεμπερδέψει πολύ εύκολα με την συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία μέχρι και πριν λίγες ώρες θεωρείτο «τελειωμένη»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags