Facebook Pixel "Για αυτό θα πάω στον Ολυμπιακό"!
| 2014-01-04 10:15:00

"Για αυτό θα πάω στον Ολυμπιακό"!

"Για αυτό θα πάω στον Ολυμπιακό"!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Διαβάστε τι είπε ο Τάσος Αυλωνίτης στον Νίκο Λυμπερόπουλο, όταν τον ενημέρωσε για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό και όχι στην ΑΕΚ!

Ο Τάσος Αυλωνίτης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών, καθώς γύρω από το όνομά του έχει ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο νεαρός άσος του Πανιωνίου παρότι βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ και ενώ είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, αποφάσισε την... τελευταία στιγμή να τα φέρει όλα τούμπα, να αθετήσει την υπόσχεσή του και να πιάσει Λιμάνι!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αυλωνίτη ήταν για ετήσιες αποδοχές που τον πρώτο χρόνο ξεκινούσαν από τις 60.000 ευρώ! Όταν όμως ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο νεαρός αμυντικός είδε αλλιώς τα πράγματα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως ο 24χρονος στόπερ μες στο Δεκέμβριο ενημέρωσε τον"Λύμπε" ότι ο ΟΣΦΠ του δίνει τα 3πλάσια χρήματα και τον παρακάλεσε να χαλάσουν το deal...

Από εκεί ουσιαστικά ξεκίνησε ο μεγάλος πόλεμος τον οποίο παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags