Facebook Pixel «Ημασταν καλύτεροι από ΠΑΣ»
| 2014-01-04 20:51:00

«Ημασταν καλύτεροι από ΠΑΣ»

«Ημασταν καλύτεροι από ΠΑΣ»

Στο γρήγορο προβάδισμα του 1-0 και στο καλό passing game της ομάδας του απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) μέσα στους «Ζωσιμάδες» ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης.

Ταυτόχρονα, ο τεχνικός των Αρκάδων αφιέρωσε το τρίποντο στον νεαρό φίλο της ομάδας εν ονόματι Δημήτρη που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

Για το ματς: "Ευτυχήσαμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι από στημένη φάση, κάτι που μας έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε το ματς και να φτάσουμε στη νίκη. Κάναμε πολύ καλό passing game, κάτι που μας βοήθησε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΣ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, απλώς όταν σκοράρεις μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα πράγματα".

Για το που αφιερώνει τη νίκη: "Αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη σε ένα παιδί της πόλη μας που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή. Καλό ταξίδι Δημητράκη".

Για τη συνεργασία που είχε με τον Σάκη Τσιώλη: "Είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ με τον κ. Τσιώλη. Ζήσαμε δύο χρόνια απίστευτα και αυτά δεν ξεγράφονται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags