Facebook Pixel Όταν ο Πέπε θύμισε… Τζιοβάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-21 18:46:00

Όταν ο Πέπε θύμισε… Τζιοβάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Πέπε θύμισε… Τζιοβάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το «clasico» στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και την κατάκτηση του τροπαίου από την Ρεάλ Μαδρίτης, κάποιοι θυμήθηκαν τον Τζιοβάνι του …Ολυμπιακού! Δείτε γιατί…
 

Η χειρονομία του Πέπε προς τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα δεν πέρασε απαρατήρητη. Μάλιστα, ισπανική ιστοσελίδα θυμήθηκε κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει πριν σχεδόν 14 χρόνια ο Τζιοβάνι!

Η ιστοσελίδα «sport.es» σε σχετικό θέμα της αναφέρεται στην χειρονομία που είχε κάνει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, όταν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, προς τους φιλάθλους της Ρεάλ μετά τη νίκη των Καταλανών την 1η Νοεμβρίου 1997 μέσα στο «Μπερναμπέου» με 3-2.

Τότε, ο Βραζιλιάνος είχε πετύχει το τελευταίο τέρμα της «Μπάρτσα» και είχε πανηγυρίσει κάνοντας χειρονομίες στους φιλάθλους των γηπεδούχων. Το βράδυ του τελικού, λοιπόν, έκανε κάτι αντίστοιχο ο Πέπε και οι… φίλοι των Καταλανών το θυμήθηκαν, ζητώντας ανάλογη τιμωρία.

Ο Τζιοβάνι είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και το ίδιο επιθυμούν και για τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ. Τι θυμήθηκαν μετά από 14 χρόνια…

Δείτε και τα δύο σχετικά βίντεο:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags