Facebook Pixel Φέρνει Γκολάσα ο ΠΑΟΚ!
| 2014-06-22 00:08:00

Φέρνει Γκολάσα ο ΠΑΟΚ!

Φέρνει Γκολάσα ο ΠΑΟΚ!

Ο 23χρονος Ισραηλινός Εγιάλ Γκολάσα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Ο Γκολάσα μένει ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα στις 30 Ιουνίου, ωστόσο επειδή προέρχεται από τις ακαδημίες της ισραηλινής ομάδας, η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει τα ανάλογα τροφεία. Αυτό δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, καθώς εδώ και μήνες ο Ζήσης Βρύζας προσπαθεί να κλείσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και στην ΠΑΕ γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσής του.

Για τον ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ δεν... παίζει μόνος τους, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει η Γκενκ και η Άντερλεχτ. Αυτός είναι ο λόγος που στην ΠΑΕ κρατούν μία επιφυλακτική στάση, μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, κάτι που πλέον φαντάζει πολύ πιθανό

Ο 23χρονος μέσος είχε σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ φέτος, στο 3-2 της Τούμπας για το Europa League. Συνήθως αγωνίζεται είτε ως δεκάρι είτε στα άκρα, καθώς έχει ευχέρεια να παίζει και με τα δύο πόδια. Είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική ανδρών του Ισραήλ, ενώ μετρά 121 συμμετοχές και 12 γκολ με τη Μακάμπι Χάιφα. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags