Facebook Pixel «Ετοιμάζω χουνέρια στους αθλητικούς δικαστές»!
| 2011-04-29 16:28:00

«Ετοιμάζω χουνέρια στους αθλητικούς δικαστές»!

«Ετοιμάζω χουνέρια στους αθλητικούς δικαστές»!

Για το θέμα της δίωξης που του άσκησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε πως όταν ανέβει η Παναχαϊκή στη Football League «ετοιμάζω χουνέρια στους αθλητικούς δικαστές»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «FM 100»:

«Eνας εισαγγελέας της πλάκας, ο Ζηγογιάννης, άσκησε δίωξη εναντίον μου για δυσφήμηση του αθλήματος. Ο εισαγγελέας αυτός είναι στη Football League και ο πρόεδρος της, ο κ. Καλογιάννης, έχει γίνει έξαλλος μαζί του. Ετοιμάζω χουνέρια στους αθλητικούς δικαστές και εισαγγελείς μετά τις 8 Μάϊου, όταν ανέβει η ομάδα μου κατηγορία.

Το ποδόσφαιρο παίζεται από τους διορισμένους. Από τον κ. Παναρίτη που αθώωσε τον Μπέο για τα τρυπημένα τιμολόγια και υπήρξε αθλητικός δικαστής επί προεδρίας ΕΠΑΕ του συνηγόρου υπεράσπισης Θ. Κανελλόπουλου».

Οσον αφορά στις ασφαλιστικές ενημερότητες, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής επεσήμανε: «Οι προκάτοχοι μου στην ομάδα, Μακρής και Μουτζουρούλιας, ασφάλιζαν 3 από τους 25 ποδοσφαιριστές και έπαιρναν κανονικά την ασφαλιστική ενημερότητα. Κανείς στο ΙΚΑ δεν έψαχνε πως γίνεται μια ποδοσφαιρική ομάδα να έχει μόνο 3 παίκτες»!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags