Facebook Pixel Ηρωική πρόκριση με 10 στην παράταση!
| 2015-03-12 01:19:00

Ηρωική πρόκριση με 10 στην παράταση!

Ηρωική πρόκριση με 10 στην παράταση!

Η Παρί με ΤΡΟΜΕΡΗ εμφάνιση και παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 31', όταν και αποβλήθηκε ο Ιμπραΐμοβιτς, πήρε το 2-2 στο Λονδίνο και απέκλεισε την Τσέλσι. Ο Νταβίντ Λουίζ στο 86' έστειλε το ματς στην παράταση και ο Τιάγκο Σιλβα στο 114' έστειλε τους Γάλλους στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, το οποίο προσπάθησε να... χαλάσει ο διαιτητής, η Παρί πήρε την πρόκριση στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πήρε το 2-2 μέσα στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι με γκολ στο 114' της παράτασης.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά στο ματς, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Στο 31' ωστόσο το παιχνίδι... τινάχθηκε στον αέρα, όταν ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη στην Ιμπραΐμοβιτς για μαρκάρισμα στον Όσκαρ. Η απόφαση ήταν υπερβολική, όμως ο Γάλλος με πολλά νεύρα πήγε στα αποδυτήρια και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες για ένα μεγάλο διάστημα.

Η Τσέλσι ωστόσο παίζοντας με παίκτη παραπάνω δεν πίεσε ιδιαίτερα και έκανε ελάχιστες φάσεις. Στο 81' όμως μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα, ο Κέιχιλ έπιασε το δυνατό σουτ από κοντά και έκανε το 1-0. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι εκεί τελείωσε το ματς, στο 86' ο Νταβίντ Λουίζ με τρομερή κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ξεκίνησε ιδανικά, καθώς στο 96' έκανε το 2-1 με πέναλτι του Αζάρ. Στην συνέχεια οι Λονδρέζοι έπαιξαν αμυντικά για να κρατήσουν το σκορ κι έδωσαν χώρο στην Παρί που είχε δυνάμεις, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 31'. Τελικά, στο 96' ο Τιάγκο Σίλβα με τρομερή κεφαλιά, ενώ είχε προηγηθεί μία φοβερή επέμβαση του Κουρτουά, έκανε το 2-2 και χάρισε στους Γάλλους την πρόκριση!

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας, Ραμίρες (91' Ντρογκμπά), Όσκαρ (46' Γουίλιαν), Αζάρ, Μάτιτς (84' Ζούμα)

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί (83' Ραμπιό), Βεράτι (83' Λαβέτσι), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Παστόρε (118' Φαν ντερ Βιλ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags