Facebook Pixel «Μπορούμε», λέει ο Σιμάο
| 2011-05-15 22:58:00

«Μπορούμε», λέει ο Σιμάο

«Μπορούμε», λέει ο Σιμάο

Ο Παναθηναϊκός… σέρνεται στα πλέι οφ, αλλά ο Σιμάο το πιστεύει πως οι πράσινοι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

«Μπήκαμε νωθρά ανεβάσαμε to ρυθμό μας και μας βοήθησε το γκολ που σημειώσαμε γιατί κρατήσαμε την μπάλα. Στο δεύτερο είχαμε την ψυχολογία αλλά ήμασταν νευρικοί, δεχτήκαμε τα γκολ και χάσαμε», είπε αρχικά ο Μοζαμβικανός μέσος.

Για τις τρεις ήττες που έχει από τον Βόλο: «Ήταν καλύτεροι, άξιζαν τη νίκη και γνώριζαν πως θα είναι δύσκολο το ματς από τα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε να μη χάσουμε κανέναν βαθμό υπάρχει η κούραση αλλά μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση χωρίς να χάσουμε κανένα ματς. Πρέπει να έχουμε καρδιά και μυαλό με το σημαντικό ματς να είναι τώρα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ»

Τέλος, ο Σιμάο είπε: «Όσο περισσότερο παίζεις τόσο το καλύτερο, προσπαθώ για το καλύτερο, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω μπροστά μου τον Κατσουράνη και τον Ζιλμπέρτο και ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπαθώ στις προπονήσεις. Δεν είχα πολλά ματς για να έχω ρυθμό και να αποκτήσω την εμπιστοσύνη αλλά εγώ θα κάνω ό,τι χρειάζεται ο προπονητης».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags