Facebook Pixel «Τα ίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βόλο. Είμαστε απροστάτευτοι»
| 2011-05-16 00:37:00

«Τα ίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βόλο. Είμαστε απροστάτευτοι»

«Τα ίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βόλο. Είμαστε απροστάτευτοι»

Για λάθη της διαιτησίας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ εις βάρος του Παναθηναϊκού μίλησε ο Άλεξ Τζόρβας μετά την ήττα στον Βόλο, ενώ τόνισε πως οι παίκτες είναι απροστάτευτοι, στέλνοντας έτσι το μήνυμα στην διοίκηση.

«Είμαστε απροστάτευτοι, δείτε το δεύτερο γκολ είναι καθαρό οφσάιντ δεν μπορούν να συμβαίνουν σε εμάς συνέχεια αυτά τα πράγματα. Εντάξει δεν είμαστε καλοί, αυτό το ξέρουμε,  αλλά και αυτό το πράγμα δεν υποφέρετε. Και στα τρία ματς έγινε το ίδιο πράγμα. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και αυτό δεν το έχω ξαναδεί», ανέφερε ο άσος του «τριφυλλιού» και συνέχισε:  

«Αφού επηρεάζουν τα αποτελέσματα οι αποφάσεις των διαιτητών πρέπει να σφυρίζονται. Το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου είναι οφσαίντ και πρέπει να σφυριχτεί αλλά δεν το δίνει και μένουμε πίσω στο σκορ. Τα ίδια με την ΑΕΚ, τα ίδια και με τον ΠΑΟΚ και δημιουργείται αυτή η ιστορία.

Πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες σε κάθε ματς που τις χρειάζεσαι όμως για να ξεφύγεις και να αποκτήσεις ψυχολογία. Όταν συμβαίνουν διαρκώς αυτά τα πράγματα αισθάνεσαι απροστάτευτος. Είμαστε τελείως μόνοι μας. Ένα γκρουπ που προσπαθούμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό και όλα αυτά μας επηρεάζουν και μόνο αρνητική αύρα μας φέρνουν». 

Από την πλευρά του ο Λουίς Γκαρσία επισήμανε: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο παιχνίδι, πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα αν θέλουνε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, έχουμε τις δυνατότητες αρκεί να τις αξιοποιήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags