Facebook Pixel Ξεφτίλα για Ρόμα και Έβερτον!
Ποδόσφαιρο
| 2015-03-19 23:05:00

Ξεφτίλα για Ρόμα και Έβερτον!

Ξεφτίλα για Ρόμα και Έβερτον!

Τι κι αν είχαν το προβάδισμα από τα πρώτα ματς... Ρόμα και Έβερτον διασύρθηκαν από Φιορεντίνα και Ντιναμό Κιέβου, αντίστοιχα, και αποχαιρέτησαν το Europa League. Βασικοί οι Μανωλάς, Χολέμπας και Τοροσίδης.

Στο "Ολίμπικο" η Ρόμα βίωσε μία από τις χειρότερες βραδιές της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από την Φιορεντίνα, γνωρίζοντας μάλιστα και τον διασυρμό.

Οι Ρωμαίοι μπορεί να είχαν το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Φλωρεντία, ωστόσο σήμερα δεν μπόρεσαν ούτε κατά διάνοια να κοιτάξουν στα μάτια τους "βιόλα" που σημείωσαν τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά.

Ροντρίγκες (9' πέν.), Αλόνσο (18') και Μπασάντα (22') ήταν οι σκόρερς του θριάμβου της Φιορεντίνα που πήρε μια πολύ σπουδαία πρόκριση στην οκτάδα, αφήνοντας έξω την Ρόμα των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας που αγωνίστηκαν βασικοί στο σημερινό ματς.

Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι στο Κίεβο η Ντιναμό διέλυσε με 5-2 την Έβερτον και ανέτρεψε χαλαρά το 2-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στην Αγγλία. Στο 21' ο Γιαρμολένκο άνοιξε το σκορ, με τον Λουκάκου να ισοφαρίζει στο 29' για τα "ζαχαρωτά".

Μέσα σε ένα τρίλεπτο (35'-37') η Ντιναμό πέτυχε δύο γκολ με τους Τεοντόρτσικ και Βελόσο και πήρε τα ηνία της πρόκρισης. Το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους Γκούσεφ (56') και Αντούνες (76') να σκοράρουν για το 5-1, πριν έρθει ο Γιαγκέλκα στο 82' να διαμορφώσει το τελικό 5-2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags