Facebook Pixel "Eιδικές συνθήκες δεν μας επιτρέψανε να πάρουμε τον τίτλο"
| 2015-06-07 23:41:00

"Eιδικές συνθήκες δεν μας επιτρέψανε να πάρουμε τον τίτλο"

"Eιδικές συνθήκες δεν μας επιτρέψανε να πάρουμε τον τίτλο"

Σε... «ειδικές συνθήκες» αναφέρθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν για τον Παναθηναϊκό μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας άφησε… αιχμές για το Πρωτάθλημα, λέγοντας: «Από πέρσι ανεβάσαμε τον πήχη. Στην Ευρώπη συλλέξαμε εμπειρίες όπως είπε και ο κόουτς, αφού είμαστε νέα και φρέσκια ομάδα. Στο Πρωτάθλημα κάποιες ειδικές συνθήκες δεν μας επιτρέψανε να πάρουμε τον τίτλο. Στο Κύπελλο κάναμε δυο κακά ματς με την Ξάνθη και δεν συνεχίσαμε. Κατακτήσαμε εύκολα την πρωτιά στα πλέι οφ, οπότε σε αυτό το κομμάτι πήραμε το μέγιστο δυνατό».

Σε ότι αφορά το αν υπήρχε έλλειψη κινήτρου και την επόμενη σεζόν, είπε: «Κίνητρο είναι και μόνο το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε. Θεωρώ πως η διάθεση που έδειξαν ο Αγγελόπουλος και ο Στάικος όταν μπήκαν προς το τέλος ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε από την αρχή. Δεν επηρέασε την πρωτιά όμως το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες να ξεκουραστούμε και μετά ξεκινάμε προετοιμασία για την επόμενη σεζόν που θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags