23/05/11 - 00:23

«Άτυχη στιγμή το γκολ…»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στάθηκε στη φάση του γκολ, ενώ υπογράμμισε πως η απόδοση του «Δικεφάλου» ήταν ικανοποιητική.  

«Άτυχη στιγμή το γκολ…»
36.307views 0shares

«Δεν νομίζω ότι πήγαμε άσχημα, παίξαμε καλά, αλλά είχαμε μια άτυχη στιγμή στην φάση του γκολ», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός.

Σε ερώτηση για το αν έπρεπε να ρισκάρει ο Δικέφαλος περισσότερο και νωρίτερα, απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μπαίνουμε σε τεχνικά θέματα. Όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος, αλλά μας στοίχισε μια άτυχη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ μετά από πολλές κόντρες».

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε: «Προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο .Το έχουμε κάνει δύο φορές με αντιπάλους σημαντικούς όπως η ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η υποχρέωση μας είναι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου τώρα. Αυτό μας ενδιαφέρει. Αν μας βοηθήσει το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ακόμα καλύτερα».

Σε ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Πρέπει να το δουλέψουμε στην προπόνηση, δηλαδή να βγαίνουμε πιο γρήγορα στην επίθεση».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ