Facebook Pixel "Μαλλιά-κουβάρια" για τον Ντε Χέα!
| 2015-09-01 16:54:00

"Μαλλιά-κουβάρια" για τον Ντε Χέα!

"Μαλλιά-κουβάρια" για τον Ντε Χέα!

Μέσω της τοποθέτησής της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η Ρεάλ τονίζει ότι έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αποκτήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ρίχνει την ευθύνη στη Γιουνάιτεντ, η οποία όχι μόνο ενέπλεξε στην υπόθεση τον Κέιλορ Νάβας, αλλά καθυστέρησε σημαντικά να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Μαδριλένων τονίζει τα εξής:

1- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άρχισε καμία διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νταβίδ Ντε Χέα μέχρι χθες το πρωί.

2- Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις δυσκολίες στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, αποδέχθηκε την πρόσκληση και άρχισε τις διαπραγματεύσεις.

3 - Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε μέσω της διαπραγμάτευσης που άρχισε χθες το πρωί να εμπλέξει και ενδεχόμενη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Κέιλορ Νάβας.

4 - Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξαν γρήγορα σε συμφωνία σχετικά με τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών. Μετά τη σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να γίνει η σχετική εγγραφή στο σύστημα TMS της FIFA, όπως και η εγγραφή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας, καθώς η Ρεάλ απέστειλε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα συμβόλαια στις 13:39 ώρα Ισπανίας.

5 - Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέστειλε τις παρατηρήσεις της και για τα δύο συμβόλαιο οκτώ ώρες αργότερα, στις 21:43 ώρα Ισπανίας, με μερικές διορθώσεις. Καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, έγιναν όλες οι απαιτούμενες προσαρμογές αμέσως με πρόθεση να σταλούν άμεσα και να γίνει εγγραφή στο σύστημα TMS, αλλά και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας.

6- Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την υπογραφή των συμβολαίων από τους ποδοσφαιριστές Ντε Χέα και Κέιλορ Νάβας, τα απέστειλε στον αγγλικό σύλλογο στις 23:32 ώρα Ισπανίας, αναμένοντας να υπογραφούν και να αποσταλούν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

7- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την τελική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας στις 23:53 ώρα Ισπανίας και εκείνη την ώρα απέστειλε τα υπογεγραμμένα συμβόλαια του παίκτη.

8 - Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε στο TMS τα στοιχεία της μεταγραφής του Νταβίδ Ντε Χέα, όχι όμως και αυτά του Κέιλορ Νάβας, στις 00:00 ώρα Ισπανίας, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στη Ρεάλ Μαδρίτης τα συμβόλαια. Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε όλα τα έγγραφα στις 00:02 και προσπάθησε να εισάγει τα στοιχεία στο TMS, το οποίο είχε ήδη κλείσει.

9 - Στις 00:26 ώρα Ισπανίας, το σύστημα TMS της FIFA απέστειλε πρόσκληση στην Ρεάλ Μαδρίτης για αν συμπληρώσει τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή Νταβίδ Ντε Χέα, καθώς δεν είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία. Η Ρεάλ Μαδρίτης, μπροστά στο ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να στείλει τα έγγραφα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας, γνωρίζοντας ότι οι προθεσμίες είχαν λήξει.

10 - Εν τέλει, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, κάθε στιγμή, για να ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags