Facebook Pixel Από τον ...Ολυμπιακό στη Γιουνάιτεντ!
| 2015-10-15 23:00:00

Από τον ...Ολυμπιακό στη Γιουνάιτεντ!

Από τον ...Ολυμπιακό στη Γιουνάιτεντ!

Ποιος παικταράς, που το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε πολύ δυνατά για την επίθεση των «ερυθρολεύκων», ετοιμάζεται να πάρει μία σπουδαία μεταγραφή με ...διαστημικά λεφτά;

Οι μεταγραφές είναι ...ύπουλο πράγμα στο ποδόσφαιρο, καθώς κάποιες φορές βγαίνει το ρίσκο και πανηγυρίζεις για τον παίκτη που πήρες, άλλες φορές ...κλαις τα λεφτά που δαπάνησες και κάποιες άλλες "χτυπάς" το κεφάλι σου στον τοίχο, που δε ρίσκαρες κι έχασες μία εξαιρετική περίπτωση.

Στην τρίτη κατηγορία ανήκει μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός, ο οποίος φοβήθηκε ενδεχομένως το καλοκαίρι και δεν έφερε στην Ελλάδα έναν παικταρά, ο οποίος ζήταγε πολλά λεφτά, όμως ήταν ζεστός, αφού είχε προταθεί μόνος του στους πρωταθλητές.

Ο λόγος για τον Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος σε ηλικία 24 ετών και με πολλούς να τον θεωρούν ...τελειωμένο, γύρισε το καλοκαίρι ως δανεικός στη Σάο Πάολο και αναγεννήθηκε, με αποτέλεσμα πλέον να ακούγονται ξανά γι΄ αυτόν "σειρήνες" από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ήδη από την Αγγλία τον θέλουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, ενώ και η Ντόρμουντ ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της τον Γενάρη. Ο δανεισμός του εκπνέει στα τέλη Δεκεμβρίου και η Κορίνθιανς, η οποία διατηρεί το 60% των δικαιωμάτων του, κάνει όνειρα για τα εκατομμύρια που θα βάλει στα ταμεία της.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στην "Globo Esporte" ο αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας, Εντουάρντο Φερέιρα, ο Πάτο θα πουληθεί μόνο με ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ευρώ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελή" μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags