Facebook Pixel Επιστροφή με... ανατροπή (BINTEO)
| 2015-11-09 21:31:00

Επιστροφή με... ανατροπή (BINTEO)

Επιστροφή με... ανατροπή (BINTEO)

Κάνοντας την ανατροπή στον Βόλο απέναντι στον Παναιγιάλειο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 κι επέστρεψε στις νίκες.

Η αναμέτρηση άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, καθώς στο 12' κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο ο Στρατηλάτης έπεσε σωστά και μπλόκαρε την εκτέλεση του Πέριτς.

Ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος και στο 43ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πέριτς έκανε την προσπάθεια μέσα στην περιοχή, πέρασε τον Αρβανίτη κι ο Καραμανλής στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 70' κέρδισαν πέναλτι, καθώς και την αποβολή του Ιωάννου. Ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για να φέρει το ματς στα ίσα (73').

Λίγα λεπτά αργότερα (84'), ήρθε η ολική ανατροπή για τον Ολυμπιακό, όταν ο Τσιλιγκίρης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 2-1, το οποίο σήμανε την επιστροφή της ομάδας του Βόλου στις νίκες.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης (67' Τσιλιγκίρης), Χιντζίδης, Αρβανίτης, Καραμανλής (52' Σκοπελίτης), Τσιάρας, Πολύζος (46' Νάστος), Μοράν, Νικολιάς, Γουόρντεν, Διαμαντόπουλος

Παναιγιάλειος (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Πέριτς, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς (88' Πέρεθ), Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Σπίνουλας, Ζουνίνιο (74' Σταμογιάννος), Σκαρτσίλας

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags