Facebook Pixel Έλα ρε! Τον "γείωσε" ο Αλαφούζος και πάει στην...
| 2015-11-19 23:15:00

Έλα ρε! Τον "γείωσε" ο Αλαφούζος και πάει στην...

Έλα ρε! Τον "γείωσε" ο Αλαφούζος και πάει στην...

Έφτασε στην κυριολεξία μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν πρόκειται να τα ...βάψει και μαύρα, αφού ετοιμάζεται για... μεγάλα πράγματα! Ποιος είναι και πού πάει; 
 

Θα μπορούσε εδώ και λίγες ημέρες να φόραγε τις φόρμες του Παναθηναϊκού και να δούλευε στο Κορωπί με τους "πράσινους" ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή και έτσι τώρα ετοιμάζεται για κάτι... πολύ μεγάλο.

Καλά καταλάβετε, αναφερόμαστε στον Παούνοβιτς, ο οποίος παρότι ήταν ο "εκλεκτός" του Αλαφούζου για αντικατάστασης του Αναστασίου, την τελευταία στιγμή προτιμήθηκε ο Στραματσόνι και έτσι δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας, αν και είχε συναντηθεί με τον Βόκολο στην Ιταλία.

Πάντως, ο νεαρός κόουτς δεν τα ...βάφει και μαύρα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζεται να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Σερβίας, αφού μετά την ήττα με 4-1 στο φιλικό με την Τσεχία, είναι πλέον πιθανή η αποχώρηση του Κούρτσιτς.

Και, όπως γράφουν στη Σερβία, επικρατέστερος στην κούρσα της διαδοχής είναι ο προπονητής που οδήγησε την U-20 στην πρόσφατη κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος και ο ...παραλίγον τεχνικός Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρώτησαν τον ΓΧ τι ομάδα είναι και δείτε τι απάντησε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags