Facebook Pixel Μπακάκης: «Δύναμη μας θα είναι η έδρα»
| 2016-01-09 00:07:00

Μπακάκης: «Δύναμη μας θα είναι η έδρα»

Μπακάκης: «Δύναμη μας θα είναι η έδρα»

Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό κι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Περιμένει μάλιστα από τον Πογιέτ να του δώσει συνεχόμενα παιχνίδια για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στη NOVA για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρουμε ότι η Ξάνθη διαθέτει ποιότητα, εμείς όμως είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, έπειτα από τη νίκη στο κύπελλο, αλλά κι από το διπλό μέσα στον Πλατανιά. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε συνέχεια. Να παίξουμε για να κερδίσουμε και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Εννοείται ότι πάντα η δύναμη της ΑΕΚ είναι η έδρα, γιατί μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Προσαρμοζόμαστε πάνω στον αντίπαλο κι έτσι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν η ομάδα του έχει την ικανότητα να πετύχει ένα νέο νικηφόρο σερί, ο Μπακάκης είπε:

«Φυσικά μπορούμε να κάνουμε ένα νέο σερί, αφού διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή και βγάζουμε όσα μας ζητάει στην προπόνηση κι επίσης έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ο αμυντικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στο πρώτο βήμα πρόκρισης που έκανε η ομάδα του:

«Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αφού ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, διότι φυσούσε πολύς αέρας. Προσαρμοστήκαμε όμως στις συνθήκες του ματς, πετύχαμε ένα γκολ και καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι, παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση. Στην έδρα μας θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αφού ξέρουμε τη δυναμή μας. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κι εκεί τη νίκη και θα προκριθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags