Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα από Γκονζάλο Ιγουαϊν!
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-30 12:40:00

Απίστευτη ατάκα από Γκονζάλο Ιγουαϊν!

Απίστευτη ατάκα από Γκονζάλο Ιγουαϊν!

Τι θα κάνει αν σκοράρει πάνω από 30 γκολ στη Serie A;;

Μετά από μια εξαετία στη Ρεάλ, ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν αποφάσισε ότι ήταν καιρός να φύγει από τη σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο και να αλλάξει ποδοσφαιρική γειτονιά. Η μετακόμιση στην Ιταλία και τη Νάπολι φαίνεται τον έχει αναζωογονήσει! Πλέον είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και φαίνεται να το απολαμβάνει.

Ειδικά φέτος έχει πετύχει 21 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές και οδηγεί τη Νάπολι στη κορυφή της Seria A! Οι “παρτενοπέι” ζουν εποχές...Μαραντόνα, όταν και με ηγέτη αυτόν, κατάφερε να πάρει πρωταθλήματα και να χτυπήσει στα ίσα τις παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού βορά. Είναι λογικό ο Αργεντινός στράικερ να λατρεύεται σαν “θεός” στο Σαν Πάολο και κάθε του ατάκα δημιουργεί αίσθηση στη Νάπολη και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ιταλία.

Εκτός όλων αυτών κυνηγά και ένα στοιχειωμένο ρεκόρ 67 ολόκληρων χρόνων! Τα 35 γκολ σε ένα πρωτάθλημα που πέτυχε τη σεζόν 1949-1950 ο Γκούναρ Νόρνταλ της Μίλαν!

Ο “Πιπίτα” σε συνέντευξη του μίλησε για αυτό:

"Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω. Εάν αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου; Θα σας το πω αν κατακτήσουμε κάτι σημαντικό. Από τότε που άφησα γένια τα πράγματα πάνε καλά αλλά εάν βάλω περισσότερα από 30 γκολ θα τα ξυρίσω...".

Ενώ για τον προπονητή του Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε: "Με εντυπωσίασε η ειλικρίνεια με την οποία μου μίλησε, μέσα σε 5 λεπτά με έπεισε να παραμείνω και να βγάλω προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό μου"

Τέλος δεν παρέλειψε να ...καλοπιάσει το κοινό του Σαν Πάολο: "Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν έρθεις εδώ. Είναι εκπληκτικό το πώς αισθάνεται για το ποδόσφαιρο το κοινό της Νάπολι, για αυτούς είναι τα πάντα. Το San Paolo είναι το Monumental (έδρα Ρίβερ Πλέιτ), μοιάζουν πάρα πολύ αυτά τα γήπεδα. Όταν το κοινό είναι τρελό για το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το καλύτερο για έναν παίκτη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags