Facebook Pixel Χαμός στη Μπάγερν με Γουαρδιόλα!
| 2016-02-14 15:10:00

Χαμός στη Μπάγερν με Γουαρδιόλα!

Χαμός στη Μπάγερν με Γουαρδιόλα!

Δυσαρεστημένη η διοίκηση των Βαβαρών, αναμένεται να πάρει μέτρα...
 

Το ότι ο Πεπ Γουαρδιόλα διανύει τους τελευταίους του μήνες ως “αφεντικό” στη Μπάγερν το ξέρουμε καιρό τώρα. Αυτό που μόλις μάθαμε είναι η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός των ιθυνόντων του γερμανικού συλλόγου προς το πρόσωπο του Καταλανού προπονητή.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βρετανική “EXPRESS”, το ενδεχόμενο πρόωρης απόλυσης του επιτυχημένου προπονητή είναι πιθανό. Αυτό συμβαίνει γιατί στην Μπάγερν διαπιστώνουν μια... έλλειψη αφοσίωσης στα καθήκοντα του στον σύλλογο, τις τελευταίες εβδομάδες. Κοινώς ο Πεπ είναι “φευγάτος”, πνευματικά τουλάχιστον, μετά την ανακοίνωση της μελλοντικής συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο από πλευράς Μπάγερν είναι διατεθειμένοι να μη προβούν σε σπασμωδικές κινήσεις, παρόλα αυτά ο τεχνικός της ομάδας θα είναι καθημερινά υπό κρίση. Κριτήριο θα αποτελέσει και η πορεία της ομάδας στο Chamions League του οποίου άπαντες (προφανώς και ο Γουαρδιόλα) επιθυμούν την κατάκτησή του, όπου αντίπαλος είναι η Γιουβέντους. Με βάση αυτό το δεδομένο, μπορούμε να πούμε ότι οι εξελίξεις στην ομάδα θα είναι άμεσες και άκρως ενδιαφέρουσες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags