Facebook Pixel «Θα είμαστε έτοιμοι»!
| 2011-06-07 17:05:00

«Θα είμαστε έτοιμοι»!

«Θα είμαστε έτοιμοι»!

Ο Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος, όταν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Όπως τόνισε άλλωστε χαρακτηριστικά «βάσει αριθμού έχουμε στη διάθεσή μας το 70% του υλικού, επομένως απομένει το υπόλοιπο το οποίο θα καλύψουμε τις επόμενες ημέρες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports.gr:

«Αυτό που μπορώ να πω τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως τα πράγματα βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο. Η συνεργασία με τη διοίκηση είναι άψογη και σε καθημερινή βάση και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Αρη πως όταν θα ξεκινήσουμε, θα είμαστε έτοιμοι!

Βεβαίως, υπάρχουν κάποια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση σε ότι έχει να κάνει με κάποιους παίκτες, όμως είναι θέματα που παρουσιάζονται σε κάθε μεταγραφική περίοδο και σε κάθε ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να είμαστε υπεράριθμοι, όταν θα ξεκινάμε.

Έχουμε ήδη 31 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας και δεν γίνεται να κάνουμε προετοιμασία με 38! Επομένως ίσως χρειαστεί να γίνουν λιγότερες κινήσεις, αλλά δεν πρόκειται να επηρεάσει τον προγραμματισμό μας. Ούτως ή άλλως βάσει αριθμού έχουμε στη διάθεσή μας το 70% του υλικού, επομένως απομένει το υπόλοιπο το οποίο θα καλύψουμε τις επόμενες ημέρες».

Σε ότι αφορά τον Νέρι Καστίγιο, είπε: «Περιμένουμε τα νέα από ώρα σε ώρα! Ο Νέρι είναι καλός παίκτης, είναι όνομα και τον θέλουμε κοντά μας!», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags