Facebook Pixel Άγριο ξεμπρόστιασμα Τούντορ από παίκτη του ΠΑΟΚ!
| 2016-03-25 00:15:00

Άγριο ξεμπρόστιασμα Τούντορ από παίκτη του ΠΑΟΚ!

Άγριο ξεμπρόστιασμα Τούντορ από παίκτη του ΠΑΟΚ!

Φοβερά πράγματα από ξένο άσο του Δικεφάλου για τον Κροάτη! Τι γινόταν στα αποδυτήρια και τι σχέσεις είχε με τους ποδοσφαιριστές; Διάβασε τις ατάκες που θα προκαλέσουν ντόρο!

Από τη στιγμή που έφυγε ο Ιγκόρ Τούντορ, έχουν αρχίσει να …ανοίγουν τα στόματα στον ΠΑΟΚ και σιγά-σιγά, όλο και περισσότεροι παίκτες μιλάνε για τις σχέσεις που είχαν με τον πρώην προπονητή τους, αλλά και για τα σοβαρά λάθη που έκανε.

Τελευταίος που επιτέθηκε στον Κροάτη κόουτς ήταν ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως εξαιτίας του Τούντορ δεν μπόρεσε να δείξει ως τώρα την πραγματική του αξία.

"Δεν είχαμε πολύ επικοινωνία, ούτε είχαμε καλή σχέση. Ευτυχώς τα πράγματα άλλαξαν και ήρθε νέος προπονητής και με υπολογίζει ως δεξί μπακ εκεί που αγωνίζομαι και με την Εθνική Σλοβακίας πλέον. Αυτή η θέση μου ταιριάζει θα προσπαθήσω να επανέλθω στην ενδεκάδα!", είπε στην ιστοσελίδα trnavskyhlas.sk από την Τρνάβα, ο Έρικ Σάμπο, που στη Σπάρτακ έπαιζε κυρίως ως εξάρι και στη συνέχεια ως δεξί μπακ, όπως ακριβώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σλοβακίας απέναντι στην Ελβετία.

Ο παίκτης του Δικεφάλου ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει πλέον χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να μπορέσει και να βρεθεί στο EURO του Παρισιού, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Σλοβακίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξαλλος ο Σαββίδης με την τιμωρία του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags