Facebook Pixel Λέστερ, +7 και άντε γεια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-03 17:26:00

Λέστερ, +7 και άντε γεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λέστερ, +7 και άντε γεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βήμα τίτλου για την αρμάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι που νίκησε με 1-0 και την Σαουθάμπτον παίρνοντας διαφορά 7 βαθμών από την δεύτερη Τότεναμ κι ενώ απομένουν 6 αγώνες για το τέλος! Μόργκαν, ο σκόρερ.

Ασταμάτητη συνεχίζει η Λέστερ την πορεία της προς τον τίτλο αφού επικράτησε και της Σαουθάμπτον με 1-0, ανεβάζοντας την διαφορά από την Τότεναμ στους 7 βαθμούς.

Οι "αλεπούδες" ήταν καλύτερες από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές (32', 35'), αλλά ο Σμάιχελ δήλωσε "παρών".

Και αφού γλίτωσαν το γκολ, το έβαλαν με κεφαλιά του Μόργκαν στο 38' για να σηκώσουν ένα ολόκληρο γήπεδο στο πόδι. Στην επανάληψη η Λέστερ τα έδωσε όλα για να κρατήσει το σκορ και μάλιστα είχε τρεις τεράστιες ευκαιρίες για να κλειδώσει νωρίτερα το ματς.

Στο 61', στο 71' και στο 85' ο Φόρστερ κράτησε τους "Άγιους" στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις του, εντούτοις στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η Λέστερ έφτασε σε ακόμα μία πολύτιμη νίκη που την φέρνει πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

Αξίζει να πούμε ότι η διοίκηση της Λέστερ φρόντισε σήμερα τους οπαδούς της, καθώς πρόσφερε ένα ντόνατ και μία μπύρα σε κάθε έναν που βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα του Ρανιέρι.

Δείτε το γκολ του αγώνα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags