Facebook Pixel Εστιάζει σε Ταβάρες και Ντιακιτέ η ΑΕΚ
| 2016-04-04 16:41:00

Εστιάζει σε Ταβάρες και Ντιακιτέ η ΑΕΚ

Εστιάζει σε Ταβάρες και Ντιακιτέ η ΑΕΚ

Με γεμάτες σημειώσεις επιστρέφουν από το τετραήμερο ταξίδι τους στην Πορτογαλία, οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ Ντε Μπαρτόλο. 

Οι δύο «κιτρινόμαυροι» απεσταλμένοι βρέθηκαν σε αρκετά ματς στην Ιβηρική και είδαν παίκτες που άφησαν θετικές εντυπώσεις και ενδεχομένως θα απασχολήσουν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι βασικές επιλογές της ΑΕΚ είναι εκείνες που είχαν εστιάσει και πριν το ταξίδι. Δηλαδή, ο Γιοάν Ταβάρες και ο Ουμάρ Ντιακιτέ, τους οποίους σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr.

Για τον Γάλλο αμυντικό υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη και υπήρξαν κάποιες επαφές με τον ίδιο και τον εκπρόσωπο του, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί ήδη να διαπραγματευθεί. Στην ΑΕΚ ξέρουν ποιες είναι οι δυνατότητες και οι απαιτήσεις του Ταβάρες και από τη στιγμή που θα ανάψει το «πράσινο» φως από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα.

Παράλληλα, υπήρξε ξεκάθαρη άποψη για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Για τον Ντιακιτέ υπάρχει καλή εικόνα, αλλά ήθελαν να διαπιστώσουν την κατάσταση που βρίσκεται τώρα και τους λόγους που φέτος δεν έπαιξε όσο περίμεναν. Μπόρεσαν να τον δουν επί 90λεπτο, στη χθεσινή αναμέτρηση της Εστορίλ. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, που ενδέχεται να απασχολήσει την ΑΕΚ και βρίσκεται στη λίστα με υποψήφιους κεντρικούς αμυντικούς.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags