Facebook Pixel Δήλωση Νικοπολίδη για Καπίνο: "Έπρεπε να..."!
| 2016-05-17 12:22:00

Δήλωση Νικοπολίδη για Καπίνο: "Έπρεπε να..."!

Δήλωση Νικοπολίδη για Καπίνο: "Έπρεπε να..."!

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί με την επιλογή του Μάρκο Σίλβα να χρησιμοποιήσει ως βασικό στον τελικό τον Ρομπέρτο και να αφήσει -πιθανότατα- εκτός 18άδας τον Στέφανο Καπίνο.

Ο νεαρός κίπερ χρησιμοποιήθηκε βασικός σε όλα τα φετινά ματς του Κυπέλλου και θα περίμενε κανείς να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και στον τελικό με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα έχει άλλη άποψη και έχει αποφασίσει να βάλει βασικό τον Ρομπέρτο, ενώ σκέφτεται να πάρει στην αποστολή των μικρό Κατσιμήτρο, αφήνοντας εκτός τον Καπίνο.

Τι λέει, όμως, για αυτό ο Αντώνης Νικοπολίδης; Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στο Sport24 Radio 103.3 και αναφέρθηκε στην επιλογή του Μάρκο Σίλβα να μην βάλει βασικό τον Καπίνο.

"Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, ούτε είναι μομφή προς τον προπονητή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αφού ο Καπίνο έβγαλε όλο το Κύπελλο, έπρεπε να είναι βασικός. Αλλά είναι και τι σκέφτεται ο προπονητής. Απ” έξω όπως βλέπουμε τα πράγματα σωστά έκανε ο Σίλβα κει έδωσε το Κύπελλο στον Καπίνο και έπρεπε να το τελειώσει με τον Καπίνο", είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags