13/06/11 - 22:39

«Θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΟ»

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών εξέφρασε ο Στέφανος Σιόντης

«Θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΟ»
58.783views 0shares

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που πρόσφατα έμεινε ελέυθερος από την Καβάλα, δεν έκρυψε την επιθυμία να γίνει βασικό στέλεχος του Τριφυλλιού ενώ αναφέρθηκε και στη συμφωνία που είχαν οι Πράσινοι με την Καβάλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «ΣΚΑΪ 100,3»:

Για το περυσινό πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σταθερός. Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, αφού έπαιξε πιο καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια. Είχε και την έδρα του απόρθητη. Δεν έχασε βαθμό στο σπίτι του. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είχαν πολλές απώλειες».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Εχει προβλήματα, αλλά δεν θα χαθεί. Και τα λεφτά δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Οργάνωση χρειάζεται. Εφόσον τη βρει ο Παναθηναϊκός, πολύ γρήγορα θα γυρίσει στους τίτλους».

Για το αν θέλει κάποια στιγμή να γυρίσει στους Πράσινους: «Εχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό. Οτι έχω πετύχει, το οφείλω στην ομάδα. Της χρωστάω πολλά και έχω περάσει πολλά χρόνια στην ακαδημία και στην πρώτη ομάδα. Είναι όνειρο για μένα κάποια στιγμή να γυρίσω και καθιερωθώ».

Για το τι ίσχυε στη συμφωνία της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του: «Η συμφωνία της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύπλοκη. Υπογράφτηκαν κάτι χαρτιά, απλά για να υπογραφούν. Ουσιαστικά, η συμφωνία ότι μπορούσα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό έγινε στα λόγια και βασίστηκε στις καλές σχέσεις των δύο ομάδων.

Όμως το καλοκαίρι του 2010, που τυπικά μπορούσα να γυρίσω, οι δύο ομάδες δεν είχαν καλές σχέσεις και νομικά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλυμμένος. Φέτος που έμεινα ελεύθερος, ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται χρήματα από όποια ομάδα με πάρει. Δεν μιλάμε για πολλά λεφτά, αλλά είναι κάτι».

Πηγή: exedra.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ