Facebook Pixel Διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ για Μπόικο, Ταρέμι, αλλά...
| 2016-06-20 14:12:00

Διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ για Μπόικο, Ταρέμι, αλλά...

Διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ για Μπόικο, Ταρέμι, αλλά...

Στον Δικέφαλο αρνήθηκαν την οποιαδήποτε σχέση με τον Ιρανό μεσοεπιθετικό, αλλά και με τον Ουκρανό γκολκίπερ, αν και με τον τελευταίο ίσως δεν είναι έτσι τα πράγματα...

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν σήμερα να πάρουν θέση για το «φλερτ» με τον Ντένις Μπόικο, τονίζοντας ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του.

Σε αντίθεση με την υπόθεση Ταρέμι, στην οποία οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκαν λίγες ώρες μετά τις φήμες που ξέσπασαν στο Ιράν, το θέμα Μπόικο σέρνεται εδώ και έναν μήνα εμπλέκοντας τον ΠΑΟΚ.

Η καθυστερημένη διάψευση για το «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον για τον 28χρονο γκολκίπερ δεν αποκλείεται να αποτελεί και μία κίνηση τακτικής, εμπεριέχοντας μία διαπραγματευτική ντρίπλα.

Είναι πιθανό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέποντας ότι η Μπεσίκτας, η οποία από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δυσκολεύει τη συγκεκριμένη μεταγραφή, έχει απαγορευτικές απαιτήσεις, να θέλουν να πάρουν από τον ΠΑΟΚ τα φώτα του δημοσιευμένου ενδιαφέροντος.

Δεν αποκλείεται ο «Δικέφαλος» να θέλει να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μπόικο για να… χτυπήσει σε ένα καλύτερο χρονικό σημείο μέσα στο φετινό καλοκαίρι, όταν οι συνθήκες θα είναι ιδανικότερες για την πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης μεταγραφής.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags