17/06/11 - 17:21

"Θέλω να εξερευνήσω κι άλλες χώρες..."

Ο Σίντνεϊ Γκοβού έγραψε ένα βιβλίο για τις εμπειρίες του στη Γαλλία με τίτλο: "Δεν έφτασα και τόσο μακριά". Ο Γάλλος σταρ μίλησε γι' αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα της Λιόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό. 

"Θέλω να εξερευνήσω κι άλλες χώρες..."
41.645views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Σιντ" στην ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του:

Πως σου ήρθε η ιδέα να εκδόσεις το βιβλίο σου;

"Το πρότζεκτ ήταν μία ιδέα του Έντουαρντ Τζέι και του εκδότη Γιάκομπ Ντουβερνέ. Δεν σας αρνούμαι ότι στην αρχή δεν ήμουν πολύ ζεστός με μία τέτοια ιδέα. Στη συνέχεια όμως κατάφεραν να με πείσουν. Έτσι αποφασίσαμε να γράψω για κάποιες ιστορίες που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Στην Λιόν πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Ότι έμαθα από το ποδόσφαιρο το έμαθα στην Λιόν και η ομάδα με επηρέασε και σαν άνθρωπο".

Ήταν δύσκολο να γυρίσεις σελίδα στην καριέρα σου;

"Το έκανα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μετά από 13 χρόνια σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις. Στην Ελλάδα δεν είναι πάντα όλα όμορφα, αλλά εγώ θα κρατήσω τις ευχάριστες στιγμές στην μνήμη μου. Απλά ήθελα να ανακαλύψω μία νέα κουλτούρα και μία νέα χώρα".

Παρακολουθείς τη Λιόν όσο λείπεις στην Ελλάδα;

"Ναι πάντα μαθαίνω για τα αποτελέσματά της. Όλη μου τη ζωή την πέρασα στην Λιόν. Αγαπάω την ομάδα και νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο".

Υπάρχουν φήμες για επιστροφή στου στην Γαλλία και την Εβίαν. Ισχύουν;

"Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψω στην Γαλλία. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μετά τις 30 Ιουνίου όμως όλα είναι πιθανά. Γνωρίζοντας ότι μπορώ να μείνω ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω και άλλες χώρες αλλά προτιμώ την Γαλλία και την Αγγλία. Μία πιθανή επιστροφή μου στην Λιόν ακούγεται περίπλοκη…"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ