Facebook Pixel Ξεχασαν ήδη τον Ιγκουαΐν, πήραν το ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-27 23:45:00

Ξεχασαν ήδη τον Ιγκουαΐν, πήραν το ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχασαν ήδη τον Ιγκουαΐν, πήραν το ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Αρκάντιους Μίλικ να ντύνεται... Ιγκουαΐν πετυχαίνοντας δυο γκολ και τον Καγιεχόν να "σιγοντάρει" σκοράροντας το αποφασιτισκό γκολ της νίκης, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Μίλαν σε ένα τρομερό παιχνίδι!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η Νάπολι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Σέριε Α επικρατώντας με 3-2 επί της Μίλαν.

Ο Αρκάντιους Μίλικ έδειξε ικανός να κάνει τους "παρτενοπέι" να ξεχάσουν τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν πετυχαίνοντας δυο γκολ, ένα στο 18' κι ένα στο 33' για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Μϊλαν δεν το έβαλε κάτω και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει με δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά με τον Νιανγκ αρχικά να μειώνει (51') και τον Σούσο να φέρνει το ματς στα ίσια (53')!

Τελεαυταίος, πάντως, "μίλησε" ο Χοσέ Καγιεχόν, ο οποίος στο 74' πέτυχε το γκολ που έμελλε να είναι το αποφασιστικό για τη νίκη της Νάπολι παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Ντοναρούμα.

Η Μίλαν στη συνέχεια όχι μόνο δεν μπόρεσε να απαντήσει αλλά μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Κούτσκα κια Νιανγκ.

Το τελικό 4-2 ήρθε στην εκπνοή με αυτογκόλ του Ρομανιόλι, ο οποίος έκανε... πλονζόν και έδιωξε την μπάλα με το χέρι, αφού όμως αυτ΄πη είχε περάσει τη γραμμή!

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ (89' Κίρικες), Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλάν (73' Ζιελίνσκι), Ζορζίνιο, Χάμσικ, Καγεχόν, Μίλικ, Μέρτενς (78' Ινσίνιε)

Μίλαν (4-3-3): Ντοναρούμα, Αμπάτε (80' Καλάμπρια), Γκόμες, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Κούτσκα, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Σούσο (86' Λαμπαντούλα), Μπάκα (80' Σόσα), Νιάνγκ


 

 

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags