Facebook Pixel Γι’ αυτό δεν μπήκε στην αποστολή ο Καμπιάσο…
| 2016-10-28 17:42:00

Γι’ αυτό δεν μπήκε στην αποστολή ο Καμπιάσο…

Γι’ αυτό δεν μπήκε στην αποστολή ο Καμπιάσο…

Διαβάστε το σκεπτικό με το οποίο ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός του Αργεντινό από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Με δεδομένο ότι ο Μάρκο Μάριν δεν μπαίνει στην αποστολή τώρα τελευταία, ο Σιόβας δεν υπολογίζεται για βασικός και ο Μπρούνο Βιάνα αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, η μεγαλύτερη έκπληξη του Πάουλο Μπέντο ενόψει Περιστερίου είναι το γεγονός ότι δεν πήρε μαζί του τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός μπορεί να μην είναι βασικός συνήθως, ωστόσο ποτέ δεν λείπει από τη 18άδα, ενώ αρκετά συχνά προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αλλαγή.

Ο Μπέντο, λοιπόν, δεν έπαψε να εκτιμά τον έμπειρο άσο, αλλά αντιθέτως ο αποκλεισμός του από την αποστολή είναι καθαρά θέμα διαχείρισης. Ο Πορτογάλος θέλει να έχει όσο πιο «φρέσκο» γίνεται τον 36χρονο μέσο καθώς έρχονται πολύ κρίσιμα παιχνίδια το επόμενο διάστημα, με την Αστάνα για την Ευρώπη και με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά στο ματς του Καζακστάν ο 47χρονος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα που είναι πολύ πιθανό να φέρουν τον Καμπιάσο στην ενδεκάδα.

Επίσης, ο Μπέντο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των άλλων παικτών που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου, Ρομαό και Μπουχαλάκη , στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο και θέλει να τους επιβραβεύσει για τις καλές τους εμφανίσεις δίνοντάς τους μια θέση στην αποστολή ενόψει Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags