Facebook Pixel Στον κόσμο του (και) ο Στιλ...
| 2016-12-17 10:34:00

Στον κόσμο του (και) ο Στιλ...

Στον κόσμο του (και) ο Στιλ...

Ο Άγγλος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε ότι η ομάδα του προκρινόταν με απλή νίκη σε συνδυασμό με πιθανή νίκη του ΟΦΗ επί του Ηρακλή!

Αναλυτικά μίλησε στη "Live Sport" για:
-τη νίκη επί του Απόλλωνα:
«Απίστευτο ε; Προσπαθούσα να το εξηγήσω στους φίλους μου στην Αγγλία, πολλοί από αυτούς δεν είχαν δει κάτι ανάλογο. Σίγουρα προσπαθούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ εδώ, χωρίς να κοιτάμε τι γίνεται στον άλλο αγώνα. Το δραματικό της υπόθεσης ήταν πως δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι ο ΟΦΗ κέρδιζε 2-0 και ποιος θα έπαιρνε την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα ωραίο βράδυ για το ποδόσφαιρο, ο κόσμος πρέπει να είναι ενθουσιασμένος. Στο τέλος ψάχναμε στα τηλέφωνα να δούμε τι έχει γίνει και τελικά εμείς είμαστε αυτοί που προκρίθηκαν».

-τη διακύμανση της αναμέτρησης: «Προφανώς και δεν είμαστε χαρούμενοι για το πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι μυστικό ότι παίξαμε άσχημα και δεχθήκαμε φθηνά γκολ. Το είδατε κι εσείς άλλωστε. Σκεφτήκαμε σοβαρά τι κάνουμε στο γήπεδο, βγήκαμε στο δεύτερο μέρος και οι αλλαγές μας βοήθησαν να ανατρέψουμε την κατάσταση, ειδικότερα ο Μάρκους που είχε καταλυτική επιρροή στην ομάδα. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον για εσάς που έπρεπε να τα γράψετε όλα αυτά! Σίγουρα θα χρειαστείτε λίγες σελίδες για να τα εξηγήσετε όσα συνέβησαν».

-το μπέρδεμα με τα σενάρια πρόκρισης: «Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι χρειαζόμασταν κι άλλο γκολ στο 4-2. Με ό,τι σημαίνει αυτό. Όταν δεχθήκαμε το πέναλτι, νόμιζα πως θέλαμε δύο ακόμα γκολ. Εκείνη τη στιγμή, από τον πάγκο μου είπαν “το σκορ είναι OK” και… έμεινα για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια έπρεπε να πω σε όλους πως είμαστε στην επόμενη φάση με αυτό το σκορ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, άλλαξε όλη η ψυχολογία μας. Αμυνθήκαμε καλύτερα και στο τέλος τα καταφέραμε, παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες».

- την απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτος και το δεύτερο μέρος: «Στο πρώτο ημίχρονο ένιωθα πολύ άσχημα. Στα αποδυτήρια δεν πιστεύαμε αυτήν την κατάσταση, αλλά στο δεύτερο μέρος θέλαμε απλά να κερδίσουμε τον αγώνα. Είπαμε “πάμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, ότι και να γίνει εμείς πρέπει να κερδίσουμε”. Όταν έγινε το το 2-1 και στη συνέχεια το 2-2, είπαμε τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Όταν πήραμε και προβάδισμα, είχαμε ξανά πίεση για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι οι έμπειροι παίκτες μας βοήθησαν στο να τα καταφέρουμε. Ο Ράσμους τα πήγε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Επέστρεψε από έναν τραυματισμό και δεν ήταν εύκολο για αυτόν, είμαι χαρούμενος που τα πήγε καλά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags