Facebook Pixel Την …έσωσε η γκολάρα του Αγκουέρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-07-02 07:54:00

Την …έσωσε η γκολάρα του Αγκουέρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την …έσωσε η γκολάρα του Αγκουέρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γλίτωσε τα χειρότερα η Αργεντινή στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα χάρη σε μια γκολάρα του Αγκουέρο, ο οποίος ισοφάρισε τη Βολιβία στο 76’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Αργεντινή πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα σε ένα… ανιαρό ματς. Με μόνη εξαίρεση τους Μέσι και Τέβες η «μπιανκοσελέστε» δεν παρουσίασε καμία αγωνιστικότητα.

Ασύνδετη και στηριζόμενη αποκλειστικά στις ενέργειες των δύο παικτών, δείχνει να αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα στο να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, παρά τις σπουδαίες μονάδες στο εξαιρετικό ρόστερ της.

Στην επανάληψη, ο Βολιβιανός Εντιβάλντο Ρόχας πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ απέναντι σε μία άμυνα «παιδική χαρά». Στη συνέχεια, με την είσοδο των Ντι Μαρία και Αγουέρο η Αργεντινή ανέβασε την πίεσή της, απείλησε την Βολιβιανή άμυνα που μέχρι εκείνο το σημείο ουσιαστικά δεν είχε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, και στο 76’ ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στη συνέχεια η Αργετνινή προσπάθησε να «κλέψει» την νίκη, πάντα με ατομικές προσπάθειες, όμως οι Βολιβιανοί διαχειρίστηκαν σωστά στον χρόνο απέμενε μέχρι τη λήξη του ματς και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σανέτι, Νικολάς Μπουρντίσο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Ρόχο, Μπανέγκα, Μαστσεράνο, Καμπιάσο (46' Ντι Μαρία), Λαβέτσι (71' Αγκουέρο), Μέσι, Τέβες.

ΒΟΛΙΒΙΑ: Άριας, Λ. Άλβαρες, Ράλδες, Ριβέρος, Γκουτιέρες, Ρόμπλες, Φλόρες, Βάκα (64' Χοσέ Λουΐς Τσάβες), Κάμπος (80' Άρσε), Εντιβάλντο Ρόχας (90' Ρ. Καρντόσο), Μαρσέλο Μορέν.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags