Facebook Pixel Εξελίξεις με Μπούμπουρα στον Άρη!
| 2017-05-30 17:23:00

Εξελίξεις με Μπούμπουρα στον Άρη!

Εξελίξεις με Μπούμπουρα στον Άρη!

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του ιδρύματος Μπούμπουρα, Μάγδα Τσέγκου, ενημέρωσε για το "καυτό" θέμα του επιχειρηματία από την Ουκρανία και το αν θα επενδύσει στους "κίτρινους".

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε θέμα με τον κ. Μπούμπουρα, στο AllAboutARIS σημείωσαμε την τεράστια επιθυμία για να υπάρξει θετική εξέλιξη και παράλληλα να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα ώστε ο κόσμος του ΑΡΗ να μην τρελαίνεται και να μην καλλιεργούνται προσδοκίες.

Αυτό το οποίο σημείωσε από το πρωί το AllAboutARIS είναι ότι-τουλάχιστον για την ώρα- ο κ. Μπούμπουρας δεν θα προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Για αυτόν άλλωστε θα ήταν πολύ εύκολο από την στιγμή που έχει επαφή με τον κ. Καρυπίδη λόγω διάφορων επιχειρηματικών σνεργασιών.

Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με την υπεύθυνη επικοινωνίας του ιδρύματος Μπούμπουρα την κα. Μάγδα Τσέγκου προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ για το που βρίσκεται το όλο θέμα. Σας παραθέτουμε αυτούσια την τοποθέτησή της που για πρώτη φορά-σημειώστε- έχει αναφορά και στον κ. Καρυπίδη.

Πιο συγκεκριμένα η κα. Τσέγκου σημείωσε: "Το θέμα έχει κλείσει και το γνωρίζει και ο κ. Καρυπίδης. Ο κ. Μπούμπουρας θέλει να δείξουμε σεβασμό στον κόσμο του ΑΡΗ και να μην συνεχίζονται φήμες για απλές συζητήσεις που δεν οδήγησαν ποτέ πουθενά. Επαναλαμβάνω ότι το θέμα έχει κλείσει".

AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags